28.9.2010 klo 8.00 lahti lentokoneeni kohti Englantia. Sielta Singaporen kautta vihdoin Lansi-Australiaan,Perthiin. Vastassa odotti yli-innokas aussi mieheni. Ricci oli vain tuntia ennen lentanyt toista Argylesta, joten otimme yhdessa taksin kohti Riccin aidin kotia. Siella odotti vanha maasturi jeeppi omistajaansa.

   Majapaikkamme sijaitsee n.60km paasta Perthin keskustasta . Taalla jos joku paikka on hyvin lahella,se on n.30km paassa ja aika lahella 50km paassa. Eli autossa tulee istuttua tosi paljon, koska valimatkat ovat niin pitkia joka puolelle. Tama Lansi-Australia on pinta-alaltaan 7kertaa Suomen kokoinen. Ja Perth on Lansi-Australian paakaupunki. Ihmisia n.1,5miljoonaa.

  Asumme Riccin hyvan ystavan Kenin vanhempien luona, mutta omassa kaksiossa. Se on rakennettu erilleen paatalosta. Kenin isa Viggo on tanskalainen ja aiti Maria hollantilainen. Heidan kanssaan asustelee jo toista vuotta Kenin vanhin tytar Loralie 14v. Kaikki ovat aivan mielettoman ihania tyyppeja. Loraleella oli juuri alkanut 2vkon loma koulusta. Tasta syysta hanella on ollut melkein joka ilta eri tyttoystava yokylassa ja olen saanut laittaa heidan hiuksiaan. Naa aussit on tosi kovia halaamaan eli palkkioksi olen saanut kunnon rutistuksia. He haluaisivat mut tanne pysyvasti, jotta voisin laittaa aina heidan hiuksiaan:) Naa flikat ei muuten tienny Tigia,eika Sexyhairia. Mut GHD oli hyvinkin tuttu heille. Taytyykin menna joku paiva vakoilee paikallisiin kampaamoihin,et mita tuotteita ne oikein kayttaa taal....Kerroin heille myos TiTanin nimen tarinan ja heista se oli tosi hyva nimi kampaamolle. By the way,olen nahnyt paljon unia asiakkaistani. Toivottavast teitin hiukset on sit hyvas kuosis, kun ma laitan niita jo unissanikin: )

  1vko oli lahestulkoon pelkkaa kylailya paikasta toiseen,koska kaikki halusivat nahda suomi-tyton. Kaikille myos tiedoksi:isoja hamahakkeja kuten huntsmania en ole nahnyt(vaikka asumme maalla),mutta pienia hamiksia on paljon joka puolella. Meillekkin tuttuja hamiksia pieni kroppaisia,pitkajalkaisia kutsutaan taalla nimella Daddy long legs. Yhden torakan tapoin keittiosta yks paiva otokkasumutteella. Oli aikast iso(n.6cm) ja sinnikas kaveri.

  Meidan pihalla on omia kanoja noin kymmenkunta(kuten monilla taalla). Niita hyodynnetaan vain munien tuottamiseen, joten ne saavat elella vapaasti piha-alueella. Viemme kaikki kompostijatteet kanoille syotavaksi. Omaan kayttoon on myos tarkoitettu pihalla kasvavat  appelsiini- ,mandariini- ja sitruuna puut. Taalla asuu kanojen lisaksi koira nimelta Datshi(nayttaa ihan tanskandogilta,mut ei oo kuulemma se) ,2 kissaa ja 2 lintua. Oisin opossumit teppastelevat katollamme. Ne ovat onneks ihan harmittomia tapauksia. Naapuristossamme  on tosi paljon hevosia,lehmia, lampaita ja laamoja. Kenguruitakin olen jo nahnyt monesti loikkivan tien varsilla.

 

 Tassa muutama kuva asuinpaikastamme Mundijongissa.

 

Taalla on viela ihan varmistukseks liikeennemerkki varoittamas,jos satut vahingos ajamaan vaaraan suuntaan.Riccin veli Rodney tekee maailman parasta cappuccinoa.Syomassa Steven ja Melin luona.Ricci valmisti hummeria,katkarapuja ym.kalaruokia.Hyvaa oli.Sori,poistin yhden kuvan ja nyt tahan jai tylsan pitka tyhja aukko. En saanut taytettya sita millaan.Hiusten laittoa.Datshi haarii ymparilla.Vahan eri meininki kuin titanis.Shannon folioraitojen kera.Tytot esittelevat uusia hiuksiaan.Marian vuoro saada hiukan raitoja hiuksiinsa.Mitas tuumaatte mun uudest tyoasust?Rannalla oli kyltti et varokaa kaarmeita!!t

[[split]]

Ihania kenguruita.