Sunnuntai aamulla Ricci heras ja hanen korvansa oli tosi kipea. Paatimme menna laakariin. Hanel oli korvatulehdus. Se sai alkunsa sielta vedesta missa oli se vesiputous. Laakari sanoi,et korvatulehduksen vaara on hyvin yleista sellases vedes. Iltapaivast lahdimme veneretkelle. Talla kertaa ihan valmiiksi jarjestetylle matkalle Argyle jarvelle. Matkalla sinne piipahdimme yhdessa vanhassa talossa, joka on tana paivana museo/turisti kohde. Australian historialle tarkea Durackin perhe on asunut koko elamansa talossa, keskella ei mitaan. Pihalle oli haudattu kaikki perheen jasenet. Joku oli viela elossa,koska yhdest hautapaikast puuttui kuolinvuosi. Otin kuvan myos pihalla olevasta linnunpesasta, joka oli maan tasalla.

  Venematka alkoi klo 15.00 ja takaisin olimme 18.30. Ryhmassamme oli n.20 ihmista. Kiersimme monella eri rannalla mm.crocodile bay. Siella naimme heti yhden krokon. Opas sanoi heti,et se on naaras,koska silla on suu auki:)Ja kaikki nauroivat. Se oli vitsi siis. Naimme myos toisella rannalla krokon, mut kun lahestyimme sita se juoksi akkia veteen. Molemmat olivat vajaat kaksi metrisia. Eivat siis mitaan jattikokoisia,mut silti ne oli kyl aikast pelottavan nakoisia. Paasimme myos syottamaan kaloja yhden rannan lahettyvilta.(pumphousen rannallakin oli samanlainen mahdollisuus). Kaloja oli aivan mielettomasti. Opas naytti meil yhden jutun. Kun heitit kunnon klontin leipaa ja paiskasit sen veteen,kalat hyokkasivat sen kimppuun kuin raivopaiset. Ne luulevat aina,et kovasta metelista tulee iso saalis.

  Illan hamartyessa siirryimme veneella paikkaan, jossa sai uida(ei krokoja). Vain muutamat uskaltautuivat  mun lisaksi veteen. Sit saimme kaffetta,teeta ja shampanjaa! Tarjolla oli myos ihania juusto/keksilautasia. Samaisessa paikassa saimme nauttia upeasta auringonlaskusta. Upea naky! Loisto reissu!