Lauantai aamuna leivoin suomalaista pullaa. Tein myos pullarieskaa, joka mun lapsuuden herkkua(ja on yha edelleen). Onnistuin melkein jopa tekemaan yhta hyvan pullataikinankin mita aiti yleensa tekee. Ja vielapa australialaisista raaka-aineista. Taalla ei kayteta kardemummaa(ihme kyl loysin sita kaupast,mut muistutti lahinna valkopippuria), mut kaikki tykkasivat sen mausta(koska ma laitan sita tosi paljon pullataikinaan). Olivat aivan innoissaan rieskoista. Olen leiponut heil taalla ollessani vadelmakaaretortun ja omenapaistoksen. Ovat tykanneet kaikista herkuista.

 Aamupalan jalkeen lahdimme Riccin kaa kahdestaan ajelemaan. Kavimme tutustumassa ja hieman myos maistelemassa paikallisessa rommitehtaassa ja sandalwood tehtaassa. Kununura on tunnettu mangoista ja sandalwoodista. Mango- ja sandalwood puita on hehtaari tolkulla joka puolella . Paljon oli myos banaanipuita ja sokeriruohoa. Kavimme kaffella PumpHouse ravintolassa. Oli mielettoman hyvaa cappucinoa. Ravintola on tunnettu myos siita,et siella on tiettyina paivina pizza-iltoja. Ja pizzat paistetaan terassilla olevassa puilla lammitettavassa uunissa. Varmasti namia,mut ei keretty testailemaan.

  Illalla haimme take away kiinalaista ja menimme Kununuran drive in-elokuvateatteriin. Eturivissa oli n.30tuolia, mut lahes tulkoon kaikki tulivat sinne autoilla. Parasta oli se,kun yhdella porukalla oli auton lavalla sohva. Ma ja Ricci kollotimme auton katolla isossa sakkituolissa. Meg ja Ross istuivat omilla tuolillaan. Taalla esitetaan kerran viikossa yksi elokuva. Talla kertaa sielta tuli Inception(Leonardo DiCaprion uusi leffa). Oli ihan hyva,mutta sen verran vaikeaselkoinen,et olisin kaivannu suomenkielisen tekstityksen. Mut suosittelen ehdottomast katsomaan. Katson sen kyl Suomes viel kerran uudelleen. Mut tarkeinta oli tunnelma ja ainutlaatuinen kokemus. Oli tosi pimeeta,mutta edelleen hyvin lamminta n.22astetta ja tahdet tuikkivat taivaalta.