Lensimme tiistaina 5.9 pohjois-Australiaan,Argyleen. Lento kesti 3h15min. Ricci on toissa kaivoksella nimeltaan Argyle Diamonds. Sielta tulevat mm. harvinaiset pinkit timantit. Taalla on trooppinen ilmasto ja kosteuspitoisuus 80-90%:a. Lampotila on n.40asteen paikkeilla, joten voisin sanoa, et olen loytanyt paratiisin. Asumme pienessa kylassa, joka on rakennettu keskelle ei mitaan. Taalla asustaa lahemmas tuhat tyontekijaa. Lentokenttakin johon laskeuduimme on tehty varta vasten kaivoksen tyontekijoita varten, joten se ei ole yleisessa kaytossa. Aamu alkaa(paivavuoro)4.15 aamupalal.(Ricci on jo mennyt kolmelta punttiksel). Ricci lahtee toihin 5.00. Ma menen pariks tunniks punttiksel ja sen jalkeen pariks tunniks uima-altaal rentoutumaan. Sen jalkeen menen huoneeseeni syomaan lounasta, jonka jalkeen nauttimaan jatskia uima-altaalle. Parin tunnin auringonoton jalkeen menen viel kerran tunniks punttiksel. Kuudelta Ricci tulee toista ja menemme heti aijien kaa kaljalle. Sit on vuorossa illallinen. Taalla on aamuisin ja iltaisin erikseen lamminpoyta,salaattipoyta ja jalkiruokapoyta. Ruokaa  on niin paljon kuin vain jaksaa syoda. Voitte uskoa et ma myos syon: )Toisin sanoen,ma vietan taal hyvin stressivapaata aikaa. Yks asia on hyvin outo: Olen hyvin hiljaa koko paivan kun ei ole ketaan kelle puhua. Kuuntelen radiota kannykastani,thats it! Taal ku kaikki on joko toissa tai nukkumas. Aika menee silti tosi nopeasti. 

  Kaikki kylan asunnot muistuttavat parakkeja. Taalla on myos lentopallo- ja tenniskentta, 2 punttisalia(voimailu ja cardio),uima-allas,pesuloita,keittio/oleskelutila,ruokala ja baari,missa on bilispoyta,dartsi ym.peleja. Tv:sta tulee 3 eri elokuva kanavaa. Et kyl huvituksia loytyy,mut harmi vain kun naa tyypit ei kerkee niista paljon nauttimaan. He ovat toissa 12tuntia ja yleensa heti ruokailun jalkeen menevat nukkumaan. Mut ma olen kyl nyt nautiskellu heidankin edest:))))Menemme nukkumaan viimeistaan 20.00.

  Liskoja vilistaa alvariinsa. Ne ovat n.20-30cm pitkia ja kun ne pysahtyvat ne heiluttavat "katta". Suloisia tyyppeja. Ei hamiksia!!!Jee! Kaarme varoituksia on jokapuolel kylaa,mut miehet sanovat et ei niita ole pahemmin nakyny. Ricci sanoi nahneensa tyomatkalla kerran krokotiilin, ison kaarmeen(n.3metrisen) ja isoja liskoja(yli metrin pituisia). Et kyl taal tropiikis kaikki on niin pal suurempaa!